dsdsg

produk

Bubuk DL-Panthenol

Pedaran pondok:

DL-Panthenol mangrupikeun Pro-vitamin asam D-Pantothenic (Vitamin B5) kanggo dianggo dina produk perawatan rambut, kulit sareng kuku. DL-Panthenol mangrupikeun campuran racemik D-Panthenol sareng L-Panthenol. DS Panthenol, mangrupikeun kondisioner rambut anu terkenal anu mulihkeun cahaya sareng hérang kana rambut kusam bari ogé ningkatkeun kakuatan tarik. Tambahan, DL-Panthenol mangrupikeun agén AC & pelembab anu efektif.

 


  • Ngaran Produk: DL-Panthenol
  • Kodeu Produk: YNR-DL100
  • Ngaran INCI: Panthenol
  • Sinonim: DL Panthenol, Provitamin B5, Panthenol, bentuk DL
  • No CAS.: 16485-10-2
  • Formula Molekul: C9H19NO4
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    DL-Panthenol mangrupakeun humectants hébat, sareng bentuk bubuk bodas, leyur dina cai, alkohol, propiléna glikol.DL-Panthenol ogé katelah Provitamin B5, anu ngagaduhan peran konci dina metabolisme panganteur manusa. Kurangna Vitamin B5 tiasa nyababkeun seueur gangguan dérmatologis. DL-Panthenol dilarapkeun dina ampir sadaya jinis olahan kosmetik. DL-Panthenol paduli rambut, kulit sareng kuku. Dina kulit, DL-Panthenol mangrupikeun panyawat anu nembus jero. DL-Panthenol tiasa ngarangsang tumuhna épitél sareng ngagaduhan pangaruh antiphlogistic pikeun ngamajukeun penyembuhan luka . Dina rambut, DL-Panthenol tiasa ngajaga kalembaban kalayan panjang sareng nyegah karusakan rambut. DL-Panthenol ogé tiasa kentel rambut sareng ningkatkeun hérang sareng herang. Dina perawatan kuku, DL-Panthenol tiasa ningkatkeun hidrasi sareng masihan kalenturan. Éta sering dianggo dina kulit anu pangsaéna sareng produk perawatan rambut, éta ditambih dina seueur kondisioner, krim, sareng losion. Éta tiasa dianggo pikeun ngubaran peradangan dina kulit, ngirangan warna beureum sareng nambihan sipat pelembab kana krim, losion, rambut sareng produk perawatan kulit.

    QQ截图20210531101317

    Parameter Téknis konci:

    Idéntifikasi A Nyerep Infrabeureum
    Idéntifikasi B Warna biru jero berkembang
    Idéntifikasi C Warna beureum murni murni na berkembang
    Penampilan Sumebar bubuk bodas
    Assay 99.0% ~ 102.0%
    Rotasikeun Husus -0.05°~ + 0,05°
    Lebur Lebur 64.5 ℃ ~ 68.5 ℃
    Karugian dina Ngeringan Henteu langkung ti 0,5%
    Aminopropanol Henteu langkung ti 0,1%
    Logam beurat Henteu langkung ti 10 ppm
    Redidue on ignition Henteu langkung ti 0,1%

    Aplikasi:

    Bubuk DL-Panthenol nyaéta leyur cai sareng khusus gunana dina formulasi perawatan rambut, tapi tiasa dianggo pikeun perawatan kulit sareng kuku ogé. Vitamin ieu sering disebut Pro-Vitamin B5. Éta bakal nyayogikeun pelembab awét sareng cenah ningkatkeun kakuatan batang rambut, nalika ngajaga kalancaran alami sareng caang; sababaraha studi ngalaporkeun yén panthenol bakal nyegah karusakan rambut disababkeun ku overheating atanapi overdrying rambut sareng kulit sirah. Éta kaayaan rambut tanpa ngawangun-sareng ngirangan karusakan tina tungtung beulah. Panthenol jero hidrasi kulit, ngabantosan nyegah leungitna kalembaban kulit nalika ningkatkeun élastisitas kulit sareng seringna, anu ngabantosan ngalambatkeun sareng ngirangan tanda sepuh. Kitu ogé ieu, éta ngabantosan pikeun nguatkeun sareng ngencarkeun kulit ngalangkungan produksi asétilkolin. Sering ditambih dina fase cai tina formulasi kosmétik, salaku Humectant, Emollient, Moisturizer sareng Thickener.

    * Perawatan Rambut

    * Krim raray

    * Ngumbah Awak

    * Pelembab raray

    * Pembersih

    QQ截图20210531095943

    Mangpaat Panthenol

    1. Perbaikan sareng nguatkeun rambut anu rusak, kentel rambut, ngirangan tungtung pamisah sareng ningkatkeun kakuatan tarik tina rambut
    2. Ngarangsang penyembuhan tatu. Sinergi sareng séng oksida diklaim.
    3. Ningkatkeun perbaikan panghalang kulit sareng ngirangan peradangan saatos natrium lauryl sulphate-diakibatkeun iritasi.
    4. Aktivitas anti radang. Tiasa ningkatkeun faktor perlindungan matahari (SPF).
    5. Panthenol ngarangsang sumebarna fibroblast dermal sareng tiasa ngagancangkeun elehan sél.
    6. Boga kauntungan anti sepuh. Sinergis sareng niacinamide (Vitamin B-3) diklaim.
    7. Éta pelembab anu nembus. Tiasa nembus sareng ngahidrasi kuku sareng rambut.
    8. Ngajaga biwir ngalawan herpes anu diinduksi ku surya.


  • Saméméhna: Carbomer 941
  • Teras: Carbomer 980

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami