Asam Gamma Polyglutamic

  • Gamma Polyglutamic Acid

    Asam Gamma Polyglutamic

    Gamma Poly-glutamic acid (γ-PGA) mangrupikeun biopolymer anu alami, seueur fungsi, sareng biodegradable. Éta dihasilkeun ngaliwatan férméntasi ku Bacillus subtilis ngagunakeun asam glutamat. PGA diwangun ku monomér asam glutamat silang di antara gugus α-amino sareng γ-karboksil. Éta leyur cai, didahar sareng non-toksikuler manusa, sareng ramah lingkungan. Éta ngagaduhan aplikasi anu lega dina widang pangobatan, kadaharan, kosmétik, sareng pangobatan cai. Parameter Téknis Key: Penampilan Bodas ...