Bahan Hi-Tech

  • Tetra-Needle Like Zinc Oxide Whisker

    Jarum Tetra-Jarum Sapertos Whisker Séng Éksida

    Jarum Tetra sapertos Jarum Séng Oksida, ogé dingaranan Tetra-Jarum sapertos ZnO Whisker. Tetra-Jarum sapertos Séng Oksida Whisker mangrupikeun bahan téknologi luhur, anu mangrupikeun produk énggal kami di damelkeun sareng Universitas Cina anu kawéntar, hiji 'Perusahaan-Universitas Kerja Sama Proyek'. dina multi-industri. Kakuatan Super Tinggi: Tetra-Jarum sapertos ZnO Whisker salaku struktur wurtzite kristal tunggal, ampir henteu aya cacad strukturna, milik ...