Keratin terhidrolisis

  • Hydrolyzed Keratin

    Keratin terhidrolisis

    Keratin terhidrolisis100% sumber alami (bulu), kalarutan anu saé pisan, stabilitas tinggi, bébas tina bahan pengawet. Keratin ngarujuk ka kulawarga protéin struktural serat. Keratin mangrupikeun bahan struktural konci anu ngawangun lapisan luar kulit manusa. Éta ogé komponén struktural konci rambut sareng kuku. Keratin monomer dirakit janten bundel pikeun ngabentuk filamén panengah, anu tangguh sareng leyur sareng ngabentuk jaringan anu teu diméneralisasi kuat anu aya dina réptil, manuk, amfibia, sareng mamalia. Anu ...