Bahan Kimia Industri

  • N-Octyl-2-Pyrrolidone

    N-Octyl-2-Pyrrolidone

    N-Octyl-2-Pyrrolidone, N-Octyl-Pyrrolidone, 1-Octyl-2-Pyrrolidone, NOP, henteu warnaan pikeun cairan jelas transparan konéng kalayan bau samar, Éta aktip pisan, aman sareng teu pikaresepeun. Mibanda ngagolak tinggi titik, titik flash tinggi sareng tekanan uap anu handap pisan, kaleyuran pisan kana cai tapi leyur kana rupa-rupa pelarut organik sareng ngirangan padumukan permukaan. Parameter Téknis Key: Penampilan Jelas, cairan henteu berwarna Murni 99,0% mnt. Cai 0,1% maks. Y-Butyrolactone 0,2% maks. Amines ...
  • N-Dodecyl-2-Pyrrolidone

    N-Dodecyl-2-Pyrrolidone

    N-Dedecyl-2-Pyrrolidone tindakan minangka agén beueus, jarang leyur dina cai sareng leyur dina kalolobaan pelarut organik. Mangrupikeun surfaktan nonionik anu lemah sareng HLB 3 sareng teu ngagaduhan konsentrasi micelle kritis. N-Dodecyl-2 -Pyrrolidone nunjukkeun épisiénsi anu langkung ageung dina réduksi tegangan Surface statis, éta berinteraksi sareng surfaktan anionik, ngabentuk micelles campuran, anu ningkat pisan kalarutanana, ngahasilkeun réduksi tegangan permukaan sinergis sareng ningkatna pembasahan. Téknis konci ...
  • N-Ethyl-2-Pyrrolidone

    N-Étil-2-Pyrrolidone

    N-Ethyl-2-Pyrrolidone mangrupikeun cairan anu teu warnaan sareng semu koneng kalayan bau amina anu lemes, salaku pelarut organik aprotic sareng polar anu leres-leres henteu leres ku cai. Parameter Téknis: Panémbongna Henteu Warni nepi ka Rorok Koneng Cairan 99,5% mnt. Cai 0,1% maks. g-Butyrolactone 0,1% maks. Amines 0,1% maks. Warna (APHA) 50 max. Aplikasi: Dianggo salaku Panengah pikeun sintésis agrokimia, farmasi, pembantu tekstil, palastik, solusi polimér ...
  • N-Methyl-2-Pyrrolidone

    N-Methyl-2-Pyrrolidone

    N-Methyl-2-Pyrrolidone mangrupikeun sanyawa organik anu diwangun ku laktam 5 mémbran. Éta cairan henteu warnaan, sanaos sampel najis tiasa katingali konéng. Éta kaliru ku cai sareng pangleyur organik paling umum. Éta ogé kagolong kana kelas pelarut aprotik dipolar sapertos dimethylformamide sareng dimethyl suloksida. Hal ieu digunakeun dina industri pétrokimia sareng plastik salaku pelarut, ngamangpaatkeun nonvolatilitas sareng kamampuan ngaleyurkeun bahan anu beragam Parabot Téknis Key: Appea ...
  • 2-Pyrrolidone

    2-Pyrrolidone

    2-Pyrrolidone henteu warna pikeun konéng, cair jelas (di luhur 25 ℃), éta leyur dina cai atanapi pangleyur organik kalayan stabilitas kimia sareng karakter non-korosif. titik lebur dina 24.6 ℃, titik didih dina 245 ℃, titik kedip di 129.4 ℃. Parameter Téknis Konci: Penampilan @ 25 ℃ Jelas ka cairan henteu berwarna Murni 99,0% mnt. Uap 0,1% maks. Gamma Butyrolactone 0,1% maks. 1,4-Butanediol 0,1% maks. Warna (APHA) 25 max. Applica ...
  • Polyvinylpyrrolidone

    Polyvinylpyrrolidone

    Produk Kelas Téknis Polyvinylpyrollidone (PVP) aya salaku bubuk sareng bentuk larutan cai, sareng disayogikeun dina kisaran beurat molekul anu lega, gampang ngaleyurkeun dina cai, alkohol sareng pelarut organik anu sanés. Éta kacida hibroskopisitas, kapasitas ngabentuk pilem anu hadé, adhesiveness sareng stabilitas kimia, teu aya karacunan. Parameter Téknis Key: Produk PVP K15P PVP K17 PVP K25 PVP K30 PVP K90 PVP K30L PVP K85L PVP K90L Penampilan Bodas atanapi bubuk bodas-warna teu warnaan kanggo rada konéng ...
  • Vinylpyrrolidone/Vinyl Acetate

    Vinylpyrrolidone / Vinyl Acetate

    VP / VA Copolymers aya sareng jatah anu béda tina vinylpyrrolidone ka vinyl acetate sareng sayogi salaku bubuk bodas atanapi solusi transparan anu jelas dina cai, étanol sareng isopropanol. Éta mangrupikeun pilem anu hésé, herang, fleksibel, tiasa dicabut cai, pilem anu tiasa ditembus oksigén anu anut kana kaca, plastik sareng logam, sipat-sipat ieu, ditambah ku kamampuan pikeun ngendalikeun hidrofilisitasna ngalangkungan komposisi monomer, ngakibatkeun éksténsif aplikasi industri na. Parameter Téknis konci: Produk PVP / VA 64 Bubuk PV ...
  • PVPP

    PVPP

    PVPP mangrupikeun PVP crosslinked, nyaéta hygroscopic, henteu leyur dina cai sareng sadaya pangleyur umum anu sanés, tapi gancang ngabareuhan dina solutbition cai tanpa gél. Parameter Téknis Key: Produk PVPP (One Way) PVPP (Regenerate) Penampilan Bodas janten bodas, hygroscopic, bubuk ngalir-leyur leyur leyur dina cai sareng pelarut umum anu sanés. Bau tina gantungna Lemes, Nitrogén Khas 11.0-12.8% 11.0-12.8% Logam beurat (Salaku Pb) 10ppm max. 10ppm maks. Anjog 2 ppm max. 2 ppm max ...