Asid Kojic Dipalmitat

  • Kojic Acid Dipalmitate

    Asid Kojic Dipalmitat

    Kojic Acid Dipalmitate (KAD) mangrupikeun turunan anu dihasilkeun tina Asam Kojic. KAD ogé katelah Kojic Dipalmitate. Kojic Acid Dipalmitate mangrupikeun agén pemutih kulit anu populér. Sateuacan ngenalkeun Kojic Acid Dipalmitate. Asam Kojic difermentasi sareng dimurnikeun ku glukosa atanapi sukrosa dina tindakan koji. Mékanisme pemutih na nyaéta pikeun ngahambat kagiatan tyrosinase sareng kagiatan N-DHICA oxidaSe. Ogé éta tiasa ngahalangan polimérisasi dihydroxyindole. Kojic Acid mangrupikeun agén pemutih tunggal langka anu ngahambat ...