Asam Kojic

  • Kojic Acid

    Asam Kojic

    Asam Kojic katelah 5- hydroxyl -2- hydroxymethyl -1 sareng 4- piranone. Mangrupikeun sanyawa organik asam lemah anu didamel ku férmentasi mikroorganisme. Asam trampérat halus nyaéta jarum bodas atanapi konéng sapertos kristal; gampang leyur dina cai, alkohol sareng aséton, rada leyur dina éter, étil asétat, kloroform sareng piridin, teu leyur dina bénzéna; rumus molekul na nyaéta C6H6O4, beurat molekul142,1, Titik lebur153 ~ 156 ℃. Parameter Téknis Key Penampilan Bodas atanapi pareum kristal bodas Salaku ...