Sanyawa laktosa

  • Lactose Compounds

    Sanyawa laktosa

    Sanyawa laktosa-aci sanyawa Semprot-drying sanyawa diwangun ku 85% laktosa Monohidrat na 15% aci jagong. Hal ieu dikembangkeun ngalangkungan komprési langsung, sareng ngahijikeun fluiditas, komprési sareng disintegrasi anu hadé. Sanyawa laktosa-sélulosa Éta mangrupikeun sanyawa anu nyemprotkeun drying diwangun ku 75% Alpha Lactose Monohidrat sareng bubuk selulosa 25%. Produserna ngagaduhan cairan anu hadé, sareng didesain khusus pikeun komprési langsung. Téknologi tableting janten saderhana sareng ékonomis alatan .. .