Laktosa karbohidrat

  • Lactose Monohydrate

    Laktosa karbohidrat

    Lactose Monohidrat bodas, henteu raos, bubuk kristalin. Éta ngagaduhan komprési sareng kalemahan kusabab partikelna anu hadé sareng luas permukaan anu khusus. Produk ieu sasuai sareng paménta standar USP / EP / BP / JP sareng CP, anu sacara umum dilarapkeun kana granulasi baseuh, éta tiasa nyumponan kabutuhan anu béda kusabab rupa-rupa ukuran partikel na (40Mesh, 60Mesh, 80Mesh, 100Mesh, 120Mesh, 200Mesh, 300Mesh).