Magnésium Ascorbyl Fosfat

  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    Magnésium Ascorbyl Fosfat

    Magnésium Ascorbyl Fosfat mangrupikeun turunan vitamin C anu stabil (Asam L-Ascorbic mono-dihydrogen fosfat magnésium uyah) anu henteu ngaruksak dina pormula anu ngandung cai. Dina produk perawatan kulit, Magnesium Ascorbyl Phosphate dianggo pikeun panangtayungan UV sareng perbaikan, produksi kolagén, cahayana kulit sareng caang, sareng salaku anti peradangan. Éta ogé antioksidan anu kuat. Éta dianggap agén pemutihan sakin anu henteu ngambek anu ngahambat sél kulit pikeun ngahasilkeun melanin sareng cahaya ...