N-Dodecyl-2-Pyrrolidone

  • N-Dodecyl-2-Pyrrolidone

    N-Dodecyl-2-Pyrrolidone

    N-Dedecyl-2-Pyrrolidone tindakan minangka agén beueus, jarang leyur dina cai sareng leyur dina kalolobaan pelarut organik. Mangrupikeun surfaktan nonionik anu lemah sareng HLB 3 sareng teu ngagaduhan konsentrasi micelle kritis. N-Dodecyl-2 -Pyrrolidone nunjukkeun épisiénsi anu langkung ageung dina réduksi tegangan Surface statis, éta berinteraksi sareng surfaktan anionik, ngabentuk micelles campuran, anu ningkat pisan kalarutanana, ngahasilkeun réduksi tegangan permukaan sinergis sareng ningkatna pembasahan. Téknis konci ...