N-Étil-2-Pyrrolidone

  • N-Ethyl-2-Pyrrolidone

    N-Étil-2-Pyrrolidone

    N-Ethyl-2-Pyrrolidone mangrupikeun cairan anu teu warnaan sareng semu koneng kalayan bau amina anu lemes, salaku pelarut organik aprotic sareng polar anu leres-leres henteu leres ku cai. Parameter Téknis: Panémbongna Henteu Warni nepi ka Rorok Koneng Cairan 99,5% mnt. Cai 0,1% maks. g-Butyrolactone 0,1% maks. Amines 0,1% maks. Warna (APHA) 50 max. Aplikasi: Dianggo salaku Panengah pikeun sintésis agrokimia, farmasi, pembantu tekstil, palastik, solusi polimér ...