N-Methyl-2-Pyrrolidone

  • N-Methyl-2-Pyrrolidone

    N-Methyl-2-Pyrrolidone

    N-Methyl-2-Pyrrolidone mangrupikeun sanyawa organik anu diwangun ku laktam 5 mémbran. Éta cairan henteu warnaan, sanaos sampel najis tiasa katingali konéng. Éta kaliru ku cai sareng pangleyur organik paling umum. Éta ogé kagolong kana kelas pelarut aprotik dipolar sapertos dimethylformamide sareng dimethyl suloksida. Hal ieu digunakeun dina industri pétrokimia sareng plastik salaku pelarut, ngamangpaatkeun nonvolatilitas sareng kamampuan ngaleyurkeun bahan anu beragam Parabot Téknis Key: Appea ...