N-Octyl-2-Pyrrolidone

  • N-Octyl-2-Pyrrolidone

    N-Octyl-2-Pyrrolidone

    N-Octyl-2-Pyrrolidone, N-Octyl-Pyrrolidone, 1-Octyl-2-Pyrrolidone, NOP, henteu warnaan pikeun cairan jelas transparan konéng kalayan bau samar, Éta aktip pisan, aman sareng teu pikaresepeun. Mibanda ngagolak tinggi titik, titik flash tinggi sareng tekanan uap anu handap pisan, kaleyuran pisan kana cai tapi leyur kana rupa-rupa pelarut organik sareng ngirangan padumukan permukaan. Parameter Téknis Key: Penampilan Jelas, cairan henteu berwarna Murni 99,0% mnt. Cai 0,1% maks. Y-Butyrolactone 0,2% maks. Amines ...