dsdsg

wartos

Tipe Anyar Polyquaternium -11 Grandly Diluncurkeun

The tradational Polyquaternium-11 nyaéta kalayan sakitar 20% eusi padet sareng beurat molekul anu langkung luhur. Pikeun minuhan paménta pasar, kami ngenalkeun Polyquaternium-11 50%.

Polyquaternium-11  nyaéta uyah amonium kuartér polimérik anu dibentuk ku réaksi diétil sulfat sareng kopoléol vinil pyrrolidone sareng dimethyl aminoethylmethacrylate. Éta aya dina kelas kimia anu dikenal salaku senyawa amonium kuarternér (umumna disebut "Quat").

Mangrupikeun méga awan, pilem warna starw sareng agén anti-statis. Éta bertindak salaku agén AC sareng pilem anu baheula, gaya gaya. Poliquaternium-11 dianggo dina produk perawatan rambut sapertos mousses, gel, pompa semprot sareng spritze. Ieu nawiskeun ciri sapertos substantivity, caang sareng kontrol. Dianggo dina perawatan rambut sapertos losion, mousses, gel, sprays, shampoos, dina perawatan kulit sapertos sabun, busa cukur sareng losion awak. Laku salaku kondisionér sareng bantu gaya. Polyquaternium-11 pocesses sumebar, ngecas éléktrostatik nyegah sareng ngalubarkeun sipat, nawiskeun manpaat kalebet lather stabil, substantivity, combability baseuh, lemes, tahan, lemes sareng raos kulit sutra.

Cngabandingkeun sareng jinis tradisién Polyquaternium-11 (eusi 20%), Polyquaternium-11 50% kalayan beurat molekulna langkung handap, langkung cocog pikeun meresihan / nyeuseuh perawatan sareng nyemprotkeun produk.

Parameter Téknis konci

Penampilan Jelas ka cairan kentel halimun
VP / DAMEMA 80/20
Eusi Padet 48 ~ 52%
Nilai pH (sapertos) 4.0 ~ 7.0
N-Vinylpyrrolidone 0,01% maks.
Viskositas (# 3, @ 6rpm, 25 ℃) 40,000-100,000 cps
Warna (APHA) 120 maks.

Waktos Post: Sep-15-2020