dsdsg

wartos

Kami nawiskeun harga anu khusus pisan pikeun DL-Panthenol Powder USP Kelas salami Sep.01,2020 dugi ka Sep.30,2020. Anjeun bakal kéngingkeun tanggepan langsung ku detil upami anjeun ngirim pangnuhun ka kami.

DL-Panthenol mangrupikeun humectants anu hébat, sareng bentuk bubuk bodas, leyur dina cai, alkohol, propiléna glikol. DL-Panthenol ogé katelah Provitamin B5, anu ngagaduhan peran konci dina metabolisme perantara manusa. Kakurangan Vitamin B5 tiasa ngahasilkeun seueur gangguan dérmatologis. DL-Panthenol dilarapkeun dina ampir sadaya jinis olahan kosmetik. D-Panthenol paduli rambut, kulit sareng kuku. Dina kulit, DL-Panthenol mangrupikeun humectants anu nembus jero. DL-Panthenol tiasa ngarangsang tumuhna épitél sareng ngagaduhan pangaruh antiphlogistic pikeun ngamajukeun penyembuhan luka. Dina rambut, DL-Panthenol tiasa ngajaga uap anu panjang sareng nyegah karusakan rambut. DS-Panthenol ogé tiasa kentel rambut sareng ningkatkeun hérang sareng herang. Dina perawatan kuku, DL-Panthenol tiasa ningkatkeun hidrasi sareng masihan kalenturan. Ieu sering dianggo dina produk perawatan kulit sareng rambut anu pangsaéna, éta ditambih dina seueur kondisioner, krim, sareng losion. Éta tiasa dianggo pikeun ngubaran peradangan dina kulit, ngirangan warna beureum sareng nambihan sipat pelembab kana krim, losion, rambut sareng perawatan kulit produk .

Parameter Téknis konci:

Idéntifikasi A Nyerep Infrabeureum
Idéntifikasi B Warna biru jero berkembang
Idéntifikasi C Warna beureum semu anu jero na berkembang
Penampilan Nya bubuk bodas dibubarkeun
Assay 99.0% ~ 102.0%
Rotasikeun Husus -0.05°~ + 0,05°
Lebur Lebur 64.5 ℃ ~ 68.5 ℃
Karugian dina Ngeringan Henteu langkung ti 0,5%
Aminopropanol Henteu langkung ti 0,1%
Logam beurat Henteu langkung ti 10 ppm
Redidue on ignition Henteu langkung ti 0,1%

Aplikasi:

Humectant / Emollient / Mositurizer / Thickener


Waktos Post: Sep-04-2020