Bahan aktif sanésna

  • Hydrolyzed Keratin

    Keratin terhidrolisis

    Keratin terhidrolisis100% sumber alami (bulu), kalarutan anu saé pisan, stabilitas tinggi, bébas tina bahan pengawet. Keratin ngarujuk ka kulawarga protéin struktural serat. Keratin mangrupikeun bahan struktural konci anu ngawangun lapisan luar kulit manusa. Éta ogé komponén struktural konci rambut sareng kuku. Keratin monomer dirakit janten bundel pikeun ngabentuk filamén panengah, anu tangguh sareng leyur sareng ngabentuk jaringan anu teu diméneralisasi kuat anu aya dina réptil, manuk, amfibia, sareng mamalia. Anu ...
  • Gamma Polyglutamic Acid

    Asam Gamma Polyglutamic

    Gamma Poly-glutamic acid (γ-PGA) mangrupikeun biopolymer anu alami, seueur fungsi, sareng biodegradable. Éta dihasilkeun ngaliwatan férméntasi ku Bacillus subtilis ngagunakeun asam glutamat. PGA diwangun ku monomér asam glutamat silang di antara gugus α-amino sareng γ-karboksil. Éta leyur cai, didahar sareng non-toksikuler manusa, sareng ramah lingkungan. Éta ngagaduhan aplikasi anu lega dina widang pangobatan, kadaharan, kosmétik, sareng pangobatan cai. Parameter Téknis Key: Penampilan Bodas ...
  • Sodium Hyaluronate

    Sodium Hyaluronate

    Sodium Hyaluronate mangrupikeun uyah natrium asam Hyaluronic, éta kasohor salaku faktor pelembab alami, fermentasi baktéri sanés sato, impuitas anu lemah pisan, henteu aya polusi tina pangotor anu teu dikenal sareng prosés produksi mikroorganisme patogén. Aplikasi: Sodium Hyaluronate polah salaku pelumas sareng pembentuk pilem, pelembab, nyegah karusakan kulit, kentel sareng ngajaga émulsi stabil pikeun produk perawatan kulit, sapertos krim, émulsi, intisari, losion, gél, topéng faciaal, lipstik, kalangkang panon ...
  • Fish Collagen Peptide

    Péptida Kolagén Lauk

    Lauk Kolagén Péptida mangrupikeun péptida kolagén jinis I, éta diekstraksi tina skala lauk Tilapia sareng kulit atanapi kulit ikan cod ku hidrolisis énzimatik dina suhu anu handap. Péptida Lauk Kolagén mangrupikeun sumber protéin anu serbaguna sareng unsur penting nutrisi anu séhat. Sipat gizi sareng fisiologisna ngamajukeun kaséhatan tulang sareng sendi, sareng nyumbang kana kulit anu éndah. Produk Fish Collagen Peptides tiasa didapet tina gelatine kulit lauk (Fish Kolagén Péptida). Anu mater atah ...