Bahan Perawatan Pribadi

  • DL -Panthenol Powder

    Bubuk DL -Panthenol

    DL-Panthenol mangrupikeun humectants anu hébat, sareng bentuk bubuk bodas, leyur dina cai, alkohol, propiléna glikol. DL-Panthenol ogé katelah Provitamin B5, anu ngagaduhan peran konci dina metabolisme perantara manusa. Kakurangan Vitamin B5 tiasa ngahasilkeun seueur gangguan dérmatologis. DL-Panthenol dilarapkeun dina ampir sadaya jinis olahan kosmetik. D-Panthenol paduli rambut, kulit sareng kuku. Dina kulit, DL-Panthenol mangrupikeun humectants anu nembus jero. DL-Panthenol tiasa ngarangsang tumuhna épitél sareng ngagaduhan hiji...
  • DL -Panthenol 50%

    DL -Panthenol 50%

    DL-Panthenol 50% mangrupikeun humectants anu hébat, éta henteu warna pikeun cairan kentel konéng, leyur dina cai, alkohol, propiléna glikol. DL-Panthenol ogé katelah Provitamin B5, anu ngagaduhan peran konci dina metabolisme perantara manusa. Vitamin B5 tiasa nyababkeun seueur gangguan dérmatologis. DL-Panthenol dilarapkeun dina ampir sadaya jinis olahan kosmetik. D-Panthenol paduli rambut, kulit sareng kuku. Dina kulit, DL-Panthenol mangrupikeun humectants anu nembus jero. DL-Panthenol tiasa ngarangsang Gro anu ...
  • DL -Panthenol 75%

    DL -Panthenol 75%

    DL-Panthenol 75% mangrupikeun humectants anu saé, éta mangrupakeun cairan kentel konéng anu teu warna, leyur dina cai, alkohol, propiléna glikol. DL-Panthenol ogé katelah Provitamin B5, anu ngagaduhan peran konci dina metabolisme perantara manusa. Vitamin B5 tiasa nyababkeun seueur gangguan dérmatologis. DL-Panthenol dilarapkeun dina ampir sadaya jinis olahan kosmetik. D-Panthenol paduli rambut, kulit sareng kuku. Dina kulit, DL-Panthenol mangrupikeun humectants anu nembus jero. DL-Panthenol tiasa ngarangsang Gro anu ...
  • D -Panthenol

    D -Panthenol

    D-Panthenol mangrupikeun turunan cair kentel tina asam pantoténat sareng parantos dikembangkeun khusus kanggo aplikasi topical. Kacida leyur dina cai, gampang leyur dina alkohol, leyur dina gliserol, rada leyur dina éter, leyur dina minyak nabati, minyak mineral sareng lemak. Parameter Téknis Konci: Idéntifikasi A sasuai ka USP Identipikasi B Patuh kana USP Identipikasi C Patuh kana USP Penampilan Tanpa Warni, Viscous sareng jelas cairan Assay (Dasar Anhidrat) 98.0% ~ 102.0% Speci ...
  • D -Panthenol 75%

    D -Panthenol 75%

    D-Panthenol 75% mangrupikeun turunan cair kentel tina asam pantothenic sareng parantos dikembangkeun khusus kanggo aplikasi topical. Kacida leyur dina cai, gampang leyur dina alkohol, leyur dina gliserol, rada leyur dina éter, leyur dina minyak nabati, minyak mineral sareng lemak . Parameter Téknis Key: Penampilan Tanpa Warna, Viscous sareng jelas cairan Idéntifikasi Réaksi Positif Assay (HPLC) 75.0 ~ 78.5% Cai (Karl Fischer) Henteu langkung ti 0,1% Rotasikeun Optik Husus + 29 ° ~ + 31.5 ° Am ...
  • D-Calcium Pantothenate

    D-Kalsium Pantotenat

    D-Calcium Pantothenate mangrupikeun uyah kalsium tina vitamin B5 anu leyur dina cai, dimana-mana aya dina pepelakan sareng jaringan sato anu ngagaduhan sipat antioksidan. Pentothenate mangrupikeun komponén Coenzyme A sareng bagian tina kompléks Vitamin B2. Vitamin B5 mangrupikeun faktor pertumbuhan sareng penting pisan pikeun sababaraha fungsi metabolisme, kalebet metabolisme karbohidrat, protéin, sareng asam lemak. Vitamin ieu ogé kalebet kana sintésis lipid koléstérol, neurotransmitter, hormon stéroid, sareng hemoglo ...
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Ascorbyl Tetraisopalmitate, disebut ogé Tetrahexyldecy Ascorbate, éta molekul anu diturunkeun tina vitamin C sareng asam isopalmitic. Épék produkna sami sareng anu ngagaduhan vitamin C, anu paling penting éta tiasa meta salaku antioksidan. Ascorbyl Tetraisopalmitate ngirangan produksi agén pangoksidasi, anu nyumbang kana karuksakan sél saatos kakeunaan UV atanapi bahaya kimia. Prodcut tiasa ngajagi tina karusakan DNA sareng kulit gelap disababkeun ku paparan UV. Sareng, kulit visual appea ...
  • Biotin

    Biotin

    Biotin ogé dingaranan D-Biotin, Vitamin H, Vitamin B7, éta bodas atanapi ampir bodas, bubuk kristal atanapi kristal anu teu aya warna, rada leyur dina cai, alkohol, praktis teu leyur dina aséton. Ieu leyur dina larutan éncér tina Alkali Hydroxides. Parameter Téknis Key Penampilan Bodas atanapi bubuk bodas Identipikasi (A, B, C) Sesuai sareng USP Assay 97.5% ~ 100.5% Impurities Impurity Individu: henteu langkung ti 1.0% Total Impurities: henteu langkung ti 2.0% Rotasikeun Husus + 89 ° ~ + 93 ° Resi ...
  • Coenzyme Q10

    Koénzim Q10

    Koénzim Q10 kalibet salaku komponén mitokondria dina produksi énergi sél. Éta ogé ngagaduhan pangaruh antioksidan, janten seueur dianggo dina fisiologi, apoték, kosmétik sareng panyalindungan kasihatan. Éta konéng atanapi bubuk kristal konéng hampang, henteu bau, teu raos, gampang leyur dina kloroform, bénzéna sareng karbon tetrachloride; leyur dina aséton, aété, minyak bumi ehter; rada leyur dina étanol; henteu leyur dina cai atanapi métanol. Éta bakal diuraikeun janten zat beureum dina lampu, ...
  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    Magnésium Ascorbyl Fosfat

    Magnésium Ascorbyl Fosfat mangrupikeun turunan vitamin C anu stabil (Asam L-Ascorbic mono-dihydrogen fosfat magnésium uyah) anu henteu ngaruksak dina pormula anu ngandung cai. Dina produk perawatan kulit, Magnesium Ascorbyl Phosphate dianggo pikeun panangtayungan UV sareng perbaikan, produksi kolagén, cahayana kulit sareng caang, sareng salaku anti peradangan. Éta ogé antioksidan anu kuat. Éta dianggap agén pemutihan sakin anu henteu ngambek anu ngahambat sél kulit pikeun ngahasilkeun melanin sareng cahaya ...
  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    Sodium Ascorbyl Fosfat

    Natrium Ascorbyl Fosfat turunan vitamin C, vitamin C dumasarkeun kana élmu modéren sareng téknologi pikeun ngolah bahan baku anu didamel nganggo produk ieu, naha sacara lisan atanapi nyerep ngalangkungan kulit kana awak, tiasa gancang dicerna ku fosfatase pikeun ngabébaskeun vitamin C, vitamin C maénkeun fungsi fisiologis sareng biokimia anu unik. Sodium Fosfat Vitamin C Vitamin C ngagaduhan sadayana efektivitas duanana. Vitamin C ogé ngungkulan sénsitip kana cahaya, ion panas sareng logam, gampang dioksidasi ...
  • Kojic Acid

    Asam Kojic

    Asam Kojic katelah 5- hydroxyl -2- hydroxymethyl -1 sareng 4- piranone. Mangrupikeun sanyawa organik asam lemah anu didamel ku férmentasi mikroorganisme. Asam trampérat halus nyaéta jarum bodas atanapi konéng sapertos kristal; gampang leyur dina cai, alkohol sareng aséton, rada leyur dina éter, étil asétat, kloroform sareng piridin, teu leyur dina bénzéna; rumus molekul na nyaéta C6H6O4, beurat molekul142,1, Titik lebur153 ~ 156 ℃. Parameter Téknis Key Penampilan Bodas atanapi pareum kristal bodas Salaku ...
1234 Teras> >> Halaman 1/4