Ékspérimén Farmasi

  • Povidone

    Povidone

    Povidone mangrupikeun homopolymer tina 1-vinyl-2-pyrrolidone (Polyvinylpyrrolidone), leyur sacara bébas dina cai, dina étanol (96%), dina métanol, sareng pelarut organik sanésna, leyur pisan dina acetone. Éta polimér hygroscopic, disayogikeun bodas atanapi krim bubuk bodas atanapi flakes, mimitian ti low ka viskositas luhur & low kana beurat molekular tinggi, anu dicirikeun ku K Value, kalayan hygroscopisty unggulan, film-ngabentuk, napel, stabilitas kimia sareng karakter kasalametan toksikologis. Parameter Téknis Key ...
  • Copovidone

    Copovidone

    Copovidone kalayan jatah 60/40 N-Vinylpyrrolidone ka Vinyl Acetate, leyur dina kaseueuran pelarut organik. Anu aya dina bubuk, Copovidone janten pilem anu sesah, tiasa dicabut cai sareng herang, éta ngagaduhan kasaluyuan anu hadé sareng seueur palastik sareng modifier. Kelarutan saé dina cai, alkohol sareng pelarut organik sanés. Parameter Téknis Key: Penampilan Bodas atanapi konéng bodas bodas atanapi serpihan, Viskositas hygroscopic (Express as K Value) 25.20 ~ 30.24 Kelarutan Bébas leyur dina cai, dina alkohol ...
  • Crospovidone

    Crospovidone

    Crospovidone mangrupikeun crossped PVP, henteu leyur PVP, éta hibroskopik, leyur dina cai sareng sadaya pelarut umum anu sanés, tapi gancang ngabareuhan dina solutbition cai tanpa gél. digolongkeun kana Crospovidone Type A sareng Type B numutkeun ukuran partikel anu béda. Parameter Téknis Key: Produk Crospovidone Type A Crospovidone Type B Penampilan Bodas atanapi bodas konéng-bodas atanapi serpihan Identipikasi A. Diserep Infrabeureum B. Teu aya warna biru anu berkembang. Ca Suspension kanggo ...
  • Lactose Monohydrate

    Laktosa karbohidrat

    Lactose Monohidrat bodas, henteu raos, bubuk kristalin. Éta ngagaduhan komprési sareng kalemahan kusabab partikelna anu hadé sareng luas permukaan anu khusus. Produk ieu sasuai sareng paménta standar USP / EP / BP / JP sareng CP, anu sacara umum dilarapkeun kana granulasi baseuh, éta tiasa nyumponan kabutuhan anu béda kusabab rupa-rupa ukuran partikel na (40Mesh, 60Mesh, 80Mesh, 100Mesh, 120Mesh, 200Mesh, 300Mesh).
  • Sieved Lactose

    Laktosa disalametkeun

    Éta bodas, henteu raos, bubuk kristalin sareng fluiditas anu saé. Laktosa partikel kasar anu dihasilkeun ngalangkungan prosés kristalisasi tiasa dipisahkeun kana seueur spésifikasi kalayan distribusi ukuran sempit saatos ayakan (40Mesh, 60Mesh, 80Mesh, 100Mesh, 120Mesh). Lactose Sieved diwangun ku kristal tunggal sareng sakedik caking tina kristal. Produk tina spésipikasi anu béda tiasa dianggo pikeun sagala rupa oksi. Granulasi baseuh sanés prosés anu diperyogikeun pikeun ngeusian kapsul kusabab kalepatan anu salah, flu ...
  • Spray-Drying Lactose

    Laktosa Nyemprot-Ngeringkeun

    Semprot-Pangatusan laktosa bodas, bubuk teu raos sareng fluidity alus teuing. Cai mibanda fluidity alus teuing, Pergaulan kasaruaan sareng komprési alus kusabab partikel bola sareng sebaran ukuran sempit, éta cocog pikeun komprési langsung, pilihan idéal pikeun keusikan kapsul sareng granule keusikan. Kauntungan Aplikasi: Disintegrasi gancang kusabab kaleyuran cai anu saé; Hébat tablet anu saé kusabab garingna nyemprot; Éta tiasa disebarkeun sacara seragam dina rumus doages low pikeun bahan ubar; Th ...
  • Lactose Compounds

    Sanyawa laktosa

    Sanyawa laktosa-aci sanyawa Semprot-drying sanyawa diwangun ku 85% laktosa Monohidrat na 15% aci jagong. Hal ieu dikembangkeun ngalangkungan komprési langsung, sareng ngahijikeun fluiditas, komprési sareng disintegrasi anu hadé. Sanyawa laktosa-sélulosa Éta mangrupikeun sanyawa anu nyemprotkeun drying diwangun ku 75% Alpha Lactose Monohidrat sareng bubuk selulosa 25%. Produserna ngagaduhan cairan anu hadé, sareng didesain khusus pikeun komprési langsung. Téknologi tableting janten saderhana sareng ékonomis alatan .. .