Poli (MethylvinyletherMaleic Acid) Satengah Éster Copolymer

  • Poly(Methylvinylether/Maleic Acid) Half Esters Copolymer

    Poli (Methylvinylether / Asam Maleatik) Setengah Éster Copolymer

    Kadua jinisna nyaéta kopolimer Monoalkyl éster tina poli (metil vinyl éter / maleic acid), produkna ngahasilkeun pilem anu hérang sareng herang. Pilem nunjukkeun adhesi bébas tack, gaduh substansi anu hadé, sareng tahan uap. Larut dina alkohol, éster, keton sareng éter glikol sareng kasaluyuan anu saé sareng propelan aerosol. Parameter Téknis konci: Produk YR-ES225 YR-BS425 INCI Nami Étil Éster tina PVM / MA Copolymer Butyl Éster tina PVM / MA Copolymer CAS # 25087-06-3 25119-68-0 ...