Poli (Methylvinylether / Maleic Acid) Copolymer

  • Poly(Methylvinylether/Maleic Acid)Copolymer

    Poli (Methylvinylether / Maleic Acid) Copolymer

    Polimér ieu mangrupikeun bentuk asam bébas kopolérér étil Methylvinyl sareng Maleic Anhdride, dina bentuk cair. Gampang dina kisaran beurat Molekul anu ngagaduhan sipat rééhologis. Éta polimér leyur dina cai, janten pilem anu saé pisan sareng perekat bioadésif / mukosa. Parameter Téknis konci Formulir Solusi: Tipe YR-VM / MA20SL YR-VM / MA80SL YR-VM / MA100SL YR-VM / MA200SL Penampilan Rada kabut Nilai cairan kentel cair (5% dina cai) 1.5 ~ 2.5 1.5 ~ 2.5 1.5 ~ 2.5 1.5 ~ 2.5 Acti ...