Garam Campuran Poli (Methylvinylether / Maleic Acid)

  • Poly(Methylvinylether/Maleic Acid)Mixed Salts

    Garam Campuran Poli (Methylvinylether / Maleic Acid)

    Kopolymer anu disayogikeun dina bentuk bubuk, lalaunan leyur dina cai hasilna leyuran warna amér kalayan viskositas sareng kaadetan anu luhur. Hal ieu dianggo salaku bioadésif dina perekat gigi palsu, sareng salaku mucoadhesive pikeun pangiriman obat kana mémbran mukosa. Sareng jembatan uyah Kalsium ningkatkeun sipat kohesif. Éta kakuatan napel baseuh anu hadé, Tahan Tahan Panjang, Mucoadhesive anu ngamungkinkeun pangiriman kana mémbran mukosa. Konci Téknis Key: Penampilan Bodas dugi ka bubuk bodas tina Cai ...