Poli (Methylvinylether / Maleic Anhydride) Copolymer

  • Poly(Methylvinylether/Maleic Anhydride)Copolymer

    Poli (Methylvinylether / Maleic Anhydride) Copolymer

    Teu leyur dina cai, leyur dina THF, Acetone, sareng sajabana. Hidrolisis kajantenan dina cai dina kaayaan anu leres. Kanggo produksi produk di-asam sareng produk satengah éster. Parameter Téknis Key: Tipe YR-VM / MA AP1 YR-VM / MA AP2 YR-VM / MA AP3 YR-VM / MA AP4 YR-VM / MA AP5 Penampilan Anu Bule pikeun bubuk bodas anu ngalir bebas bodas Viskositas Husus (1% dina 2-Butanone) 0,1 ~ 0,5 ~ ~ 1 1,0 ~ 1,5 1,5 ~ 2,5 2,5 ~ 4.0 Beurat Molekul 130.000 ~ 200,000 200,000 ~ 500,000 500,000 ~ 1.000,0000 1.000.000 ~ 1,800,000 1,800,000 ~ 2, ...