Polyquaternium-1

  • Polyquaternium-1

    Polyquaternium-1

    Polyquaternium-1, ogé dingaranan Polidronium Chloride, PQ-1, mangrupikeun bahan pengawet tipe detérjen anu diturunkeun tina BAK. Éta dirumuskeun dina pertengahan taun 1980an ku Alcon salaku bahan pengawet pikeun solusi panyimpenan lénsa kontak. Ayeuna, éta beuki dianggo salaku a presverative dina tetes oftalmik pikeun glaukoma, leyuran cimata jijieunan sareng formuasi kosmétik luhur. Parameter Téknis Konci: (1) 95 ~ 100% Bubuk: Penampilan Amber kana bau coklat padet coklat Tanpa Stimulasi Kelarutan Cai Kaleresan Sepuh ...