dsdsg

produk

Polyquaternium-10

Pedaran pondok:

Polyquaternium-10 mangrupikeun uyah amonium kuartér polimér hidroksietil selulosa. Éta mangrupikeun agén anti-statis, pilem anu baheula sareng fiksatif. Bahan ieu seueur dianggo dina sadaya produk AC. Polyquaternium-10 diklasifikasikeun salaku Antistatik sareng Film Forming agents.


  • Ngaran Produk: Polyquaternium-10
  • Kodeu Produk: YNR-PQ10
  • Sinonim: PQ-10, Polyquaternium 10
  • Ngaran INCI: Polyquaternium-10
  • No CAS.: 68610-92-4
  • Fungsi: Agén Pembentuk Antistatik sareng Pilem
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Polyquaternium-10 ngagaduhan kaayaan anu hadé, antistatik, kinerja, ngalereskeun rambut anu rusak, ngajantenkeun rambut lemes, lemes sareng fleksibel.Polyquaternium-10nyaéta polimér kationik leyur cai cocog sareng sagala jinis surfaktan. Kalayan penampilan anu hadé tina kandel, antistatik, AC, pelembab, éta tiasa ngalereskeun rambut anu ruksak, sareng ningkatkeun sisir sareng pelembab kana rambut, ogé ngirangan iritasi anu disababkeun ku surfaktan, ngalereskeun nyalindung diri kulit, masihan pelembab, pelincir sareng kulit lemes anu elegan.

    Parameter Téknis konci:

    YR-Polyquata 400

    Penampilan Bubuk Konéng
    pH (25 ℃, 2% Soln Cai.) 5.0 ~ 7.0
    Kaleungitan garing 6,0% maks.
    Viskositas (25 ℃, 2% Soln.) 300 ~ 500 cps
    Eusi Nitrogén 1,50 ~ 2,20%
    Abong ≤3,0%

    YR-Polyquata 3000

    Penampilan Bubuk Konéng
    pH (25 ℃, 1% Soln Cai.) 5.0 ~ 7.0
    Kaleungitan garing 6,0% maks.
    Viskositas (25 ℃, 1% Soln.) 1.000 ~ 2.500 cps
    Eusi Nitrogén 1,50 ~ 2,20%
    Abong ≤3,0%

    Aplikasi: 

    Polyquaternium-10 mangrupikeun kondisioner anu leyur dina cai anu ngantunkeun rambut sareng kulit kalayan lemes sareng hidrasi anu langgeng.Polyquaternium-10 mangrupikeun kationik, kondisionér anu leyur dina cai anu biasa dianggo dina sampo sareng nyeuseuh awak. Éta tiasa dianggo pikeun nguatkeun rambut anu rusak sareng cocog sareng rupa-rupa surfaktan. Polyquaternium-10 mangrupikeun kondisionér kationik anu hadé pikeun rambut sareng kulit. Éta gunana pisan dina sistem berbasis surfaktan sapertos sampo sareng gél pancuran sareng sampurna pikeun dianggo dina panyemprot, tinggalkeun kondisioner rambut. Polyquaternium-10 mangrupikeun detangler anu saé pisan sareng nyayogikeun slip pikeun langkung gampang baseuh-sisir. Salaku tambahan éta bakal nambihan kalembutan sareng cahaya kana rambut garing. Sering ditambih dina tahapan minyak tina formulasi kosmétik.

    * Kondisioner

    * Pelembab

    * Losion

    * Krim






  • Saméméhna: Keratin terhidrolisis
  • Teras: Polyquaternium-1

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami