Polyquaternium-11 50%

  • Polyquaternium-11 50%

    Polyquaternium-11 50%

    Polyquaternium-11 50% mangrupikeun jinis anyar kami Polyquaternium-11, nyaéta uyah amonium kuartér polimérik anu dibentuk ku réaksi diethyl sulfat sareng kopolymer vinil pyrrolidone sareng dimethyl aminoethylmethacrylate. Éta aya dina kelas kimia anu dikenal salaku senyawa amonium kuaternary (umumna disebut "Quat"). Polyquaternium-11 50% beurat beurat molekulna dibandingkeun sareng Polyquaternium 20%, Kasalahan cai sareng étanol, bau rada nyirikeun. Polyquaternium-11 50% ...