Polyquaternium-11

  • Polyquaternium-11

    Polyquaternium-11

    Polyquaternium-11 nyaéta uyah amonium kuartér polimérik dibentuk ku réaksi diétil sulfat sareng kopoléol vinil pyrrolidone sareng dimethyl aminoethylmethacrylate. Éta aya dina kelas kimia anu dikenal salaku senyawa amonium kuarternér (umumna disebut "Quat"). Polyquaternium-11 mangrupikeun leyuran cai anu kentel anu luhur, Kasar sareng cai sareng étanol, bau anu rada khas. Polyquaternium-11 mangrupikeun awan, jarami pilem anu baheula sareng agén anti-statis. Éta tindakan salaku ...