Polyquaternium-22

  • Polyquaternium-22

    Polyquaternium-22

    Polyquaternium-22 mangrupikeun polimér sintétik anu diwangun ku asam akrilik sareng diallyldimethylammonium klorida, Polyquaternium-22 mangrupikeun polimér amfoterik, kapadetan muatan tinggi, kalembaban, sareng pH pikeun jembar (1-14). Copolymer ieu disarankeun pikeun ningkatkeun sipat baseuh sareng garing tina produk perawatan rambut, sareng ningkatkeun rasa dina produk perawatan kulit. Parameter Téknis: Tipe YR-PQ22A YR-PQ22B YR-PQ22C Penampilan Hapus dugi ka konéng kabur, cairan kentel Kontén 39 ~ 43% 39 ~ 43% 35 ~ 40 ...