Polyquaternium-28

  • Polyquaternium-28

    Polyquaternium-28

    Pasipatan: Polyquaternium-28 mangrupikeun uyah amounium poliérater kuartin anu diwangun ku Vinylpyrrolidone sareng dimethlaminopropyl methacrylamide monomers. Nindakna salaku pilem anu ngabentuk sareng agén AC, éta ngabentuk pilem anu jelas, fleksibel tapi henteu kentel, sareng nawiskeun pelumasan sareng stabilitas anu hadé tina hidrolisis handapeun handap atanapi luhur Nilai PH, nunjukkeun kasaluyuan anu langkung saé sareng paling surfaktan non-ionik sareng amphoteric. Éta tiasa ningkatkeun panyamanan ogé sipat gaya rambut sareng akumulasi sakedik.