Polyquaternium-39

  • Polyquaternium-39

    Polyquaternium-39

    Pasipatan: Polyquaternium-39 mangrupikeun polimér amphoteric, kapadetan muatan tinggi, kalembaban, sareng pH pikeun jembar (1-14). Copolymer ieu disarankeun pikeun ningkatkeun sipat baseuh sareng garing tina produk perawatan rambut, sareng ningkatkeun rasa dina produk perawatan kulit. Parameter Techniacl: Tipe YR-PQ7A YR-PQ7B YR-PQ7C Penampilan Hapus nepi ka konéng kabur, konéng cair Kandungan Padet 39 ~ 43% 39 ~ 43% 35 ~ 40% pH (1% dina cai) 4,2 ~ 5,3% 2,5 maks. 4.0 ~ 5.5 Viskositas (# 3 @ 12rpm, 25 ℃) 3.000 ~ 6.000 4,000 ~ 15,00 ...