Polyquaternium-51

  • Polyquaternium-51

    Polyquaternium-51

    Polyquaternium-51 mangrupikeun polimér pelembab biomimetik anu dirancang pikeun niru struktur mémbran fosfolipid. Éta ngagaduhan struktur amphiphilic anu unik sareng tiasa jangkar kana stratum corneum, nunjukkeun pangaruh pelembab adaptif dina kulit. Samentawis waktos éta, Polyquaternium-51 ngajaga kulit tina panyerang lingkungan: Ngaronjatkeun pangaruh panghalang, sareng ngirangan Rugi Cai Trans Epidermal. Féstasi: · Pelembab adaptif jangka panjang. · Ngahurungkeun iritasi ti surfaktan sareng ...