Polyquaternium-6

  • Polyquaternium-6

    Polyquaternium-6

    Polyquaternium-6 (PQ-6) mangrupikeun homopolymer kalayan kagiatan kationik anu luhur, éta nyayogikeun épék udar anu hadé pikeun produk perawatan rambut. Polyquaternium-6 jelas janten konéng, cairan kentel. Gampang dibubarkeun dina cai, tapi henteu gampang diduruk. Éta ngagaduhan koagulasi dint kuat sareng stabilitas solusi cai anu saé. Éta henteu ngawangun gél sareng tetep stabil dina kisaran pH anu lega. Anti klorin sareng kapadetan muatan tinggi. Parameter Téknis: Penampilan Tanpa Warna ka visc konéng sakedik ...