Polyquaternium-7

  • Polyquaternium-7

    Polyquaternium-7

    Polyquaternium-7 muatanana copolymér kationik dikembangkeun pikeun ningkatkeun kasaluyuan sareng kajelasan dina sistem surfaktan anionik. Copolymer ieu disarankeun pikeun ningkatkeun sipat baseuh sareng garing tina produk perawatan rambut, sareng ningkatkeun rasa dina produk perawatan kulit. Parameter Téknis: Ketik YR-PQ7A YR-PQ7B YR-PQ7C YR-PQ7D Penampilan Hapus kana cairan kentel transparan Kandungan Padet 8,5 ~ 9.5% 8,5 ~ 9.5% 8,5 ~ 9.5% 41 ~ 45% pH (1% dina cai) 6.0 ~ 7.5 6.0 ~ 7.5 6.0 ~ 7.5 3.3 ~ 4.5 Viskositas (# 4 @ 12rpm ...