Polyquaterniums

  • Polyquaternium-1

    Polyquaternium-1

    Polyquaternium-1, ogé dingaranan Polidronium Chloride, PQ-1, mangrupikeun bahan pengawet tipe detérjen anu diturunkeun tina BAK. Éta dirumuskeun dina pertengahan taun 1980an ku Alcon salaku bahan pengawet pikeun solusi panyimpenan lénsa kontak. Ayeuna, éta beuki dianggo salaku a presverative dina tetes oftalmik pikeun glaukoma, leyuran cimata jijieunan sareng formuasi kosmétik luhur. Parameter Téknis Konci: (1) 95 ~ 100% Bubuk: Penampilan Amber kana bau coklat padet coklat Tanpa Stimulasi Kelarutan Cai Kaleresan Sepuh ...
  • Polyquaternium-6

    Polyquaternium-6

    Polyquaternium-6 (PQ-6) mangrupikeun homopolymer kalayan kagiatan kationik anu luhur, éta nyayogikeun épék udar anu hadé pikeun produk perawatan rambut. Polyquaternium-6 jelas janten konéng, cairan kentel. Gampang dibubarkeun dina cai, tapi henteu gampang diduruk. Éta ngagaduhan koagulasi dint kuat sareng stabilitas solusi cai anu saé. Éta henteu ngawangun gél sareng tetep stabil dina kisaran pH anu lega. Anti klorin sareng kapadetan muatan tinggi. Parameter Téknis: Penampilan Tanpa Warna ka visc konéng sakedik ...
  • Polyquaternium-7

    Polyquaternium-7

    Polyquaternium-7 muatanana copolymér kationik dikembangkeun pikeun ningkatkeun kasaluyuan sareng kajelasan dina sistem surfaktan anionik. Copolymer ieu disarankeun pikeun ningkatkeun sipat baseuh sareng garing tina produk perawatan rambut, sareng ningkatkeun rasa dina produk perawatan kulit. Parameter Téknis: Ketik YR-PQ7A YR-PQ7B YR-PQ7C YR-PQ7D Penampilan Hapus kana cairan kentel transparan Kandungan Padet 8,5 ~ 9.5% 8,5 ~ 9.5% 8,5 ~ 9.5% 41 ~ 45% pH (1% dina cai) 6.0 ~ 7.5 6.0 ~ 7.5 6.0 ~ 7.5 3.3 ~ 4.5 Viskositas (# 4 @ 12rpm ...
  • Polyquaternium-10

    Polyquaternium-10

    Polyquaternium-10 ngagaduhan kaayaan anu hadé, antistatik, kinerja, ngalereskeun rambut anu rusak, ngajantenkeun rambut lemes, lemes sareng fleksibel. Polyquaternium-10 mangrupikeun polimér kationik anu leyur cai cocog sareng sagala jinis surfaktan. Kalayan penampilan anu hadé tina kentel, antistatik, AC, pelembab, éta tiasa ngalereskeun rambut anu rusak, sareng ningkatkeun sisir sareng pelembab kana rambut, ogé ngirangan iritasi anu disababkeun ku surfaktan, ngalereskeun nyalindung diri kulit, masihan pelembab, pelincir sareng el .. .
  • Polyquaternium-11 50%

    Polyquaternium-11 50%

    Polyquaternium-11 50% mangrupikeun jinis anyar kami Polyquaternium-11, nyaéta uyah amonium kuartér polimérik anu dibentuk ku réaksi diethyl sulfat sareng kopolymer vinil pyrrolidone sareng dimethyl aminoethylmethacrylate. Éta aya dina kelas kimia anu dikenal salaku senyawa amonium kuaternary (umumna disebut "Quat"). Polyquaternium-11 50% beurat beurat molekulna dibandingkeun sareng Polyquaternium 20%, Kasalahan cai sareng étanol, bau rada nyirikeun. Polyquaternium-11 50% ...
  • Polyquaternium-11

    Polyquaternium-11

    Polyquaternium-11 nyaéta uyah amonium kuartér polimérik dibentuk ku réaksi diétil sulfat sareng kopoléol vinil pyrrolidone sareng dimethyl aminoethylmethacrylate. Éta aya dina kelas kimia anu dikenal salaku senyawa amonium kuarternér (umumna disebut "Quat"). Polyquaternium-11 mangrupikeun leyuran cai anu kentel anu luhur, Kasar sareng cai sareng étanol, bau anu rada khas. Polyquaternium-11 mangrupikeun awan, jarami pilem anu baheula sareng agén anti-statis. Éta tindakan salaku ...
  • Polyquaternium-22

    Polyquaternium-22

    Polyquaternium-22 mangrupikeun polimér sintétik anu diwangun ku asam akrilik sareng diallyldimethylammonium klorida, Polyquaternium-22 mangrupikeun polimér amfoterik, kapadetan muatan tinggi, kalembaban, sareng pH pikeun jembar (1-14). Copolymer ieu disarankeun pikeun ningkatkeun sipat baseuh sareng garing tina produk perawatan rambut, sareng ningkatkeun rasa dina produk perawatan kulit. Parameter Téknis: Tipe YR-PQ22A YR-PQ22B YR-PQ22C Penampilan Hapus dugi ka konéng kabur, cairan kentel Kontén 39 ~ 43% 39 ~ 43% 35 ~ 40 ...
  • Polyquaternium-28

    Polyquaternium-28

    Pasipatan: Polyquaternium-28 mangrupikeun uyah amounium poliérater kuartin anu diwangun ku Vinylpyrrolidone sareng dimethlaminopropyl methacrylamide monomers. Nindakna salaku pilem anu ngabentuk sareng agén AC, éta ngabentuk pilem anu jelas, fleksibel tapi henteu kentel, sareng nawiskeun pelumasan sareng stabilitas anu hadé tina hidrolisis handapeun handap atanapi luhur Nilai PH, nunjukkeun kasaluyuan anu langkung saé sareng paling surfaktan non-ionik sareng amphoteric. Éta tiasa ningkatkeun panyamanan ogé sipat gaya rambut sareng akumulasi sakedik.
  • Polyquaternium-39

    Polyquaternium-39

    Pasipatan: Polyquaternium-39 mangrupikeun polimér amphoteric, kapadetan muatan tinggi, kalembaban, sareng pH pikeun jembar (1-14). Copolymer ieu disarankeun pikeun ningkatkeun sipat baseuh sareng garing tina produk perawatan rambut, sareng ningkatkeun rasa dina produk perawatan kulit. Parameter Techniacl: Tipe YR-PQ7A YR-PQ7B YR-PQ7C Penampilan Hapus nepi ka konéng kabur, konéng cair Kandungan Padet 39 ~ 43% 39 ~ 43% 35 ~ 40% pH (1% dina cai) 4,2 ~ 5,3% 2,5 maks. 4.0 ~ 5.5 Viskositas (# 3 @ 12rpm, 25 ℃) 3.000 ~ 6.000 4,000 ~ 15,00 ...
  • Polyquaternium-51

    Polyquaternium-51

    Polyquaternium-51 mangrupikeun polimér pelembab biomimetik anu dirancang pikeun niru struktur mémbran fosfolipid. Éta ngagaduhan struktur amphiphilic anu unik sareng tiasa jangkar kana stratum corneum, nunjukkeun pangaruh pelembab adaptif dina kulit. Samentawis waktos éta, Polyquaternium-51 ngajaga kulit tina panyerang lingkungan: Ngaronjatkeun pangaruh panghalang, sareng ngirangan Rugi Cai Trans Epidermal. Féstasi: · Pelembab adaptif jangka panjang. · Ngahurungkeun iritasi ti surfaktan sareng ...