Povidone

  • Povidone

    Povidone

    Povidone mangrupikeun homopolymer tina 1-vinyl-2-pyrrolidone (Polyvinylpyrrolidone), leyur sacara bébas dina cai, dina étanol (96%), dina métanol, sareng pelarut organik sanésna, leyur pisan dina acetone. Éta polimér hygroscopic, disayogikeun bodas atanapi krim bubuk bodas atanapi flakes, mimitian ti low ka viskositas luhur & low kana beurat molekular tinggi, anu dicirikeun ku K Value, kalayan hygroscopisty unggulan, film-ngabentuk, napel, stabilitas kimia sareng karakter kasalametan toksikologis. Parameter Téknis Key ...