Polymolyter Polym / MA

  • Poly(Methylvinylether/Maleic Acid)Mixed Salts

    Garam Campuran Poli (Methylvinylether / Maleic Acid)

    Kopolymer anu disayogikeun dina bentuk bubuk, lalaunan leyur dina cai hasilna leyuran warna amér kalayan viskositas sareng kaadetan anu luhur. Hal ieu dianggo salaku bioadésif dina perekat gigi palsu, sareng salaku mucoadhesive pikeun pangiriman obat kana mémbran mukosa. Sareng jembatan uyah Kalsium ningkatkeun sipat kohesif. Éta kakuatan napel baseuh anu hadé, Tahan Tahan Panjang, Mucoadhesive anu ngamungkinkeun pangiriman kana mémbran mukosa. Konci Téknis Key: Penampilan Bodas dugi ka bubuk bodas tina Cai ...
  • Poly(Methylvinylether/Maleic Acid) Half Esters Copolymer

    Poli (Methylvinylether / Asam Maleatik) Setengah Éster Copolymer

    Kadua jinisna nyaéta kopolimer Monoalkyl éster tina poli (metil vinyl éter / maleic acid), produkna ngahasilkeun pilem anu hérang sareng herang. Pilem nunjukkeun adhesi bébas tack, gaduh substansi anu hadé, sareng tahan uap. Larut dina alkohol, éster, keton sareng éter glikol sareng kasaluyuan anu saé sareng propelan aerosol. Parameter Téknis konci: Produk YR-ES225 YR-BS425 INCI Nami Étil Éster tina PVM / MA Copolymer Butyl Éster tina PVM / MA Copolymer CAS # 25087-06-3 25119-68-0 ...
  • Poly(Methylvinylether/Maleic Anhydride)Copolymer

    Poli (Methylvinylether / Maleic Anhydride) Copolymer

    Teu leyur dina cai, leyur dina THF, Acetone, sareng sajabana. Hidrolisis kajantenan dina cai dina kaayaan anu leres. Kanggo produksi produk di-asam sareng produk satengah éster. Parameter Téknis Key: Tipe YR-VM / MA AP1 YR-VM / MA AP2 YR-VM / MA AP3 YR-VM / MA AP4 YR-VM / MA AP5 Penampilan Anu Bule pikeun bubuk bodas anu ngalir bebas bodas Viskositas Husus (1% dina 2-Butanone) 0,1 ~ 0,5 ~ ~ 1 1,0 ~ 1,5 1,5 ~ 2,5 2,5 ~ 4.0 Beurat Molekul 130.000 ~ 200,000 200,000 ~ 500,000 500,000 ~ 1.000,0000 1.000.000 ~ 1,800,000 1,800,000 ~ 2, ...
  • Poly(Methylvinylether/Maleic Acid)Copolymer

    Poli (Methylvinylether / Maleic Acid) Copolymer

    Polimér ieu mangrupikeun bentuk asam bébas kopolérér étil Methylvinyl sareng Maleic Anhdride, dina bentuk cair. Gampang dina kisaran beurat Molekul anu ngagaduhan sipat rééhologis. Éta polimér leyur dina cai, janten pilem anu saé pisan sareng perekat bioadésif / mukosa. Parameter Téknis konci Formulir Solusi: Tipe YR-VM / MA20SL YR-VM / MA80SL YR-VM / MA100SL YR-VM / MA200SL Penampilan Rada kabut Nilai cairan kentel cair (5% dina cai) 1.5 ~ 2.5 1.5 ~ 2.5 1.5 ~ 2.5 1.5 ~ 2.5 Acti ...