Iodin PVP

  • PVP Iodine

    Iodin PVP

    Iodin PVP, disebat ogé salaku PVP-I, Povidone Iodine. Éksistén salaku ngalir bébas, bubuk coklat semu beureum, teu ngairitasi stabilitas anu saé, ngaleyurkeun cai sareng alkohol, leyur dina diethylethe sareng kloroform. Biosida spéktrum lega; Cai leyur, ogé leyur dina: étil alkohol, isopropil alkohol, glikol, gliserin, aséton, poliétilén glikol; Ngabentuk pilem; Kompleks stabil; Kirang ngambek kulit sareng mukosa; Peta germisida non-selektif; Teu aya kacenderungan pikeun ngahasilkeun résistansi baktéri. Key Téknis P ...