Seri PVP K

  • PVP K Series

    Seri PVP K

    Polyvinylpyrrolidone (PVP) aya salaku bentuk larutan bubuk sareng cai, sareng disayogikeun dina kisaran beurat molekul anu lega, gampang ngaleyurkeun dina cai, alkohol sareng pelarut organik sanésna, kacida hibroskopisitas, kapasitas ngabentuk pilem anu hadé, kaatetan sareng stabilitas kimia, teu aya karacunan .Kosmetik Kelas PVP seueur dianggo dina perawatan rambut, perawatan kulit sareng produk perawatan lisan, khususna pikeun produk gaya rambut. Kusabab éta rentang beurat molekul lega, ti beurat molekul anu handap dugi ka molekul luhur ...