Polimér PVP

  • PVP K Series

    Seri PVP K

    Polyvinylpyrrolidone (PVP) aya salaku bentuk larutan bubuk sareng cai, sareng disayogikeun dina kisaran beurat molekul anu lega, gampang ngaleyurkeun dina cai, alkohol sareng pelarut organik sanésna, kacida hibroskopisitas, kapasitas ngabentuk pilem anu hadé, kaatetan sareng stabilitas kimia, teu aya karacunan .Kosmetik Kelas PVP seueur dianggo dina perawatan rambut, perawatan kulit sareng produk perawatan lisan, khususna pikeun produk gaya rambut. Kusabab éta rentang beurat molekul lega, ti beurat molekul anu handap dugi ka molekul luhur ...
  • VP/VA Copolymers

    Copolymer VP / VA

    VP / VA Copolymers kalayan jatah anu béda tina N-Vinylpyrrolidone ka Vinyl Acetate, leyur dina kalolobaan pelarut organik. Anu aya dina bubuk, leyuran cai sareng bentuk larutan étol. Larutan cai VP / VA Copolymers nyaéta non-ionik, teu kedah nétralisasi, Pilem Hasilna sesah, herang, sareng tiasa dicabut tina cai; Viskositas Tunable, titik lemes sareng sensitipitas cai gumantung kana babandingan VP / VA; Kasaluyuan anu saé sareng seueur modifier, plasticizer, propellants spray sareng bahan kosmetik anu sanés ...
  • VP/DMAEMA Copolymer

    VP / DMAEMA Copolymer

    VP / DMAEMA Copolymer (VP / Dimethylaminoethylmethacrylate Copolymer) mangrupikeun 20% sakitar. Leyuran cai sareng tiasa dirumuskeun sareng karbohidrat kana gél anu jelas. Éta nyayogikeun curl kalembaban anu luhur, taktis lemah sareng hampang substansi kana buuk. Sumawona, éta ngabantosan sisir baseuh & garing sareng masihan lemes, hérang, awak & rasana sutra kana buuk. Éta masihan rasa lemes & dikondisikeun kana kulit ogé sareng ngabentuk matriks polyelectrolyte anu tiasa disemprot nalika dianggo sasarengan sareng modifikasi rheology.CP ...
  • PVP Iodine

    Iodin PVP

    Iodin PVP, disebat ogé salaku PVP-I, Povidone Iodine. Éksistén salaku ngalir bébas, bubuk coklat semu beureum, teu ngairitasi stabilitas anu saé, ngaleyurkeun cai sareng alkohol, leyur dina diethylethe sareng kloroform. Biosida spéktrum lega; Cai leyur, ogé leyur dina: étil alkohol, isopropil alkohol, glikol, gliserin, aséton, poliétilén glikol; Ngabentuk pilem; Kompleks stabil; Kirang ngambek kulit sareng mukosa; Peta germisida non-selektif; Teu aya kacenderungan pikeun ngahasilkeun résistansi baktéri. Key Téknis P ...