PVPP

  • PVPP

    PVPP

    PVPP mangrupikeun PVP crosslinked, nyaéta hygroscopic, henteu leyur dina cai sareng sadaya pangleyur umum anu sanés, tapi gancang ngabareuhan dina solutbition cai tanpa gél. Parameter Téknis Key: Produk PVPP (One Way) PVPP (Regenerate) Penampilan Bodas janten bodas, hygroscopic, bubuk ngalir-leyur leyur leyur dina cai sareng pelarut umum anu sanés. Bau tina gantungna Lemes, Nitrogén Khas 11.0-12.8% 11.0-12.8% Logam beurat (Salaku Pb) 10ppm max. 10ppm maks. Anjog 2 ppm max. 2 ppm max ...