Laktosa disalametkeun

  • Sieved Lactose

    Laktosa disalametkeun

    Éta bodas, henteu raos, bubuk kristalin sareng fluiditas anu saé. Laktosa partikel kasar anu dihasilkeun ngalangkungan prosés kristalisasi tiasa dipisahkeun kana seueur spésifikasi kalayan distribusi ukuran sempit saatos ayakan (40Mesh, 60Mesh, 80Mesh, 100Mesh, 120Mesh). Lactose Sieved diwangun ku kristal tunggal sareng sakedik caking tina kristal. Produk tina spésipikasi anu béda tiasa dianggo pikeun sagala rupa oksi. Granulasi baseuh sanés prosés anu diperyogikeun pikeun ngeusian kapsul kusabab kalepatan anu salah, flu ...