Sodium Ascorbyl Fosfat

  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    Sodium Ascorbyl Fosfat

    Natrium Ascorbyl Fosfat turunan vitamin C, vitamin C dumasarkeun kana élmu modéren sareng téknologi pikeun ngolah bahan baku anu didamel nganggo produk ieu, naha sacara lisan atanapi nyerep ngalangkungan kulit kana awak, tiasa gancang dicerna ku fosfatase pikeun ngabébaskeun vitamin C, vitamin C maénkeun fungsi fisiologis sareng biokimia anu unik. Sodium Fosfat Vitamin C Vitamin C ngagaduhan sadayana efektivitas duanana. Vitamin C ogé ngungkulan sénsitip kana cahaya, ion panas sareng logam, gampang dioksidasi ...