Sodium Hyaluronate

  • Sodium Hyaluronate

    Sodium Hyaluronate

    Sodium Hyaluronate mangrupikeun uyah natrium asam Hyaluronic, éta kasohor salaku faktor pelembab alami, fermentasi baktéri sanés sato, impuitas anu lemah pisan, henteu aya polusi tina pangotor anu teu dikenal sareng prosés produksi mikroorganisme patogén. Aplikasi: Sodium Hyaluronate polah salaku pelumas sareng pembentuk pilem, pelembab, nyegah karusakan kulit, kentel sareng ngajaga émulsi stabil pikeun produk perawatan kulit, sapertos krim, émulsi, intisari, losion, gél, topéng faciaal, lipstik, kalangkang panon ...