Pangleyur / Panganteur

  • N-Octyl-2-Pyrrolidone

    N-Octyl-2-Pyrrolidone

    N-Octyl-2-Pyrrolidone, N-Octyl-Pyrrolidone, 1-Octyl-2-Pyrrolidone, NOP, henteu warnaan pikeun cairan jelas transparan konéng kalayan bau samar, Éta aktip pisan, aman sareng teu pikaresepeun. Mibanda ngagolak tinggi titik, titik flash tinggi sareng tekanan uap anu handap pisan, kaleyuran pisan kana cai tapi leyur kana rupa-rupa pelarut organik sareng ngirangan padumukan permukaan. Parameter Téknis Key: Penampilan Jelas, cairan henteu berwarna Murni 99,0% mnt. Cai 0,1% maks. Y-Butyrolactone 0,2% maks. Amines ...
  • N-Dodecyl-2-Pyrrolidone

    N-Dodecyl-2-Pyrrolidone

    N-Dedecyl-2-Pyrrolidone tindakan minangka agén beueus, jarang leyur dina cai sareng leyur dina kalolobaan pelarut organik. Mangrupikeun surfaktan nonionik anu lemah sareng HLB 3 sareng teu ngagaduhan konsentrasi micelle kritis. N-Dodecyl-2 -Pyrrolidone nunjukkeun épisiénsi anu langkung ageung dina réduksi tegangan Surface statis, éta berinteraksi sareng surfaktan anionik, ngabentuk micelles campuran, anu ningkat pisan kalarutanana, ngahasilkeun réduksi tegangan permukaan sinergis sareng ningkatna pembasahan. Téknis konci ...
  • N-Ethyl-2-Pyrrolidone

    N-Étil-2-Pyrrolidone

    N-Ethyl-2-Pyrrolidone mangrupikeun cairan anu teu warnaan sareng semu koneng kalayan bau amina anu lemes, salaku pelarut organik aprotic sareng polar anu leres-leres henteu leres ku cai. Parameter Téknis: Panémbongna Henteu Warni nepi ka Rorok Koneng Cairan 99,5% mnt. Cai 0,1% maks. g-Butyrolactone 0,1% maks. Amines 0,1% maks. Warna (APHA) 50 max. Aplikasi: Dianggo salaku Panengah pikeun sintésis agrokimia, farmasi, pembantu tekstil, palastik, solusi polimér ...
  • N-Methyl-2-Pyrrolidone

    N-Methyl-2-Pyrrolidone

    N-Methyl-2-Pyrrolidone mangrupikeun sanyawa organik anu diwangun ku laktam 5 mémbran. Éta cairan henteu warnaan, sanaos sampel najis tiasa katingali konéng. Éta kaliru ku cai sareng pangleyur organik paling umum. Éta ogé kagolong kana kelas pelarut aprotik dipolar sapertos dimethylformamide sareng dimethyl suloksida. Hal ieu digunakeun dina industri pétrokimia sareng plastik salaku pelarut, ngamangpaatkeun nonvolatilitas sareng kamampuan ngaleyurkeun bahan anu beragam Parabot Téknis Key: Appea ...
  • 2-Pyrrolidone

    2-Pyrrolidone

    2-Pyrrolidone henteu warna pikeun konéng, cair jelas (di luhur 25 ℃), éta leyur dina cai atanapi pangleyur organik kalayan stabilitas kimia sareng karakter non-korosif. titik lebur dina 24.6 ℃, titik didih dina 245 ℃, titik kedip di 129.4 ℃. Parameter Téknis Konci: Penampilan @ 25 ℃ Jelas ka cairan henteu berwarna Murni 99,0% mnt. Uap 0,1% maks. Gamma Butyrolactone 0,1% maks. 1,4-Butanediol 0,1% maks. Warna (APHA) 25 max. Applica ...