Nyemprot laktosa garing

  • Spray-Drying Lactose

    Laktosa Nyemprot-Ngeringkeun

    Semprot-Pangatusan laktosa bodas, bubuk teu raos sareng fluidity alus teuing. Cai mibanda fluidity alus teuing, Pergaulan kasaruaan sareng komprési alus kusabab partikel bola sareng sebaran ukuran sempit, éta cocog pikeun komprési langsung, pilihan idéal pikeun keusikan kapsul sareng granule keusikan. Kauntungan Aplikasi: Disintegrasi gancang kusabab kaleyuran cai anu saé; Hébat tablet anu saé kusabab garingna nyemprot; Éta tiasa disebarkeun sacara seragam dina rumus doages low pikeun bahan ubar; Th ...