Vinylpyrrolidone / Vinyl Acetate

  • Vinylpyrrolidone/Vinyl Acetate

    Vinylpyrrolidone / Vinyl Acetate

    VP / VA Copolymers aya sareng jatah anu béda tina vinylpyrrolidone ka vinyl acetate sareng sayogi salaku bubuk bodas atanapi solusi transparan anu jelas dina cai, étanol sareng isopropanol. Éta mangrupikeun pilem anu hésé, herang, fleksibel, tiasa dicabut cai, pilem anu tiasa ditembus oksigén anu anut kana kaca, plastik sareng logam, sipat-sipat ieu, ditambah ku kamampuan pikeun ngendalikeun hidrofilisitasna ngalangkungan komposisi monomer, ngakibatkeun éksténsif aplikasi industri na. Parameter Téknis konci: Produk PVP / VA 64 Bubuk PV ...