VP / DMAEMA Copolymer

  • VP/DMAEMA Copolymer

    VP / DMAEMA Copolymer

    VP / DMAEMA Copolymer (VP / Dimethylaminoethylmethacrylate Copolymer) mangrupikeun 20% sakitar. Leyuran cai sareng tiasa dirumuskeun sareng karbohidrat kana gél anu jelas. Éta nyayogikeun curl kalembaban anu luhur, taktis lemah sareng hampang substansi kana buuk. Sumawona, éta ngabantosan sisir baseuh & garing sareng masihan lemes, hérang, awak & rasana sutra kana buuk. Éta masihan rasa lemes & dikondisikeun kana kulit ogé sareng ngabentuk matriks polyelectrolyte anu tiasa disemprot nalika dianggo sasarengan sareng modifikasi rheology.CP ...