Copolymer VP / VA

  • VP/VA Copolymers

    Copolymer VP / VA

    VP / VA Copolymers kalayan jatah anu béda tina N-Vinylpyrrolidone ka Vinyl Acetate, leyur dina kalolobaan pelarut organik. Anu aya dina bubuk, leyuran cai sareng bentuk larutan étol. Larutan cai VP / VA Copolymers nyaéta non-ionik, teu kedah nétralisasi, Pilem Hasilna sesah, herang, sareng tiasa dicabut tina cai; Viskositas Tunable, titik lemes sareng sensitipitas cai gumantung kana babandingan VP / VA; Kasaluyuan anu saé sareng seueur modifier, plasticizer, propellants spray sareng bahan kosmetik anu sanés ...