Ingredienser för personlig vård

  • DL -Panthenol Powder

    DL-Pantenolpulver

    DL-Panthenol är ett bra fuktighetsbevarande medel, med vitt pulverform, lösligt i vatten, alkohol, propylenglykol. DL-Panthenol är också känt som Provitamin B5, som spelar en nyckelroll i människans mellanliggande metabolism. Brist på vitamin B5 kan resultera i många dermatologiska störningar.DL-Panthenol appliceras i nästan alla typer av kosmetiska preparat.DL-Panthenol bryr sig om hår, hud och naglar. I huden är DL-Panthenol ett djupt penetrerande fuktighetsbevarande medel. DL-Panthenol kan stimulera tillväxten av epitel och har en...
  • DL -Panthenol 50%

    DL-pantenol 50%

    DL-Panthenol 50% är ett bra fuktgivande medel, det är en färglös till svagt gul viskös vätska, löslig i vatten, alkohol, propylenglykol. DL-Panthenol är också känd som Provitamin B5, som spelar en nyckelroll i den mänskliga mellanliggande ämnesomsättningen. av vitamin B5 kan leda till många dermatologiska störningar. DL-Panthenol appliceras i nästan alla typer av kosmetiska preparat. DL-Panthenol bryr sig om hår, hud och naglar. I huden är DL-Panthenol en djup penetrerande fuktighetsbevarande medel. DL-Panthenol kan stimulera gro ...
  • DL -Panthenol 75%

    DL-pantenol 75%

    DL-Panthenol 75% är ett bra fuktgivande medel, det är en färglös till svagt gul viskös vätska, löslig i vatten, alkohol, propylenglykol. DL-Panthenol är också känd som Provitamin B5, som spelar en nyckelroll i den mänskliga mellanliggande metabolismen. av vitamin B5 kan leda till många dermatologiska störningar. DL-Panthenol appliceras i nästan alla typer av kosmetiska preparat. DL-Panthenol bryr sig om hår, hud och naglar. I huden är DL-Panthenol en djup penetrerande fuktighetsbevarande medel. DL-Panthenol kan stimulera gro ...
  • D -Panthenol

    D-pantenol

    D-Panthenol är ett visköst flytande derivat av pantotensyra och har utvecklats speciellt för topiska tillämpningar. Mycket lösligt i vatten, lätt lösligt i alkohol, lösligt i glycerol, lätt lösligt i eter, olösligt i vegetabiliska oljor, mineraloljor och fetter. Viktiga tekniska parametrar: Identifiering A Uppfyller USP-identifiering B Uppfyller USP-identifiering C Uppfyller USP Utseende Färglös, viskös och klar vätskeanalys (vattenfri bas) 98,0% ~ 102,0% Specifik ...
  • D -Panthenol 75%

    D-pantenol 75%

    D-Panthenol 75% är ett visköst flytande derivat av pantotensyra och har utvecklats speciellt för topisk applicering. Mycket lösligt i vatten, lätt lösligt i alkohol, lösligt i glycerol, lätt lösligt i eter, olösligt i vegetabiliska oljor, mineraloljor och fetter . Viktiga tekniska parametrar: Utseende Färglös, viskös och klar vätska Identifikationer Positiv reaktionsanalys (HPLC) 75,0 ~ 78,5% Vatten (Karl Fischer) Inte mer än 0,1% Specifik optisk rotation + 29 ° ~ + 31,5 ° Am ...
  • D-Calcium Pantothenate

    D-kalciumpantotenat

    D-kalciumpantotenat är kalciumsaltet av det vattenlösliga vitamin B5 som finns allmänt förekommande i växter och djurvävnader med antioxidantegenskaper. Pentotenat är en komponent i koenzym A och en del av vitamin B2-komplexet. B5-vitamin är en tillväxtfaktor och är väsentlig för olika metaboliska funktioner, inklusive metabolismen av kolhydrater, proteiner och fettsyror. Detta vitamin är också involverat i syntesen av kolesterollipider, neurotransmittorer, steroidhormoner och hemoglo ...
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Askorbyltetraisopalmitat

    Askorbyltetraisopalmitat, även kallat Tetrahexyldecy Askorbat, det är en molekyl härrörande från C-vitamin och isopalmitinsyra. Effekterna av produkten liknar effekterna av C-vitamin, viktigast av allt kan den fungera som en antioxidant. Askorbyltetraisopalmitat minskar produktionen av oxidationsmedel, vilket bidrar till cellskador efter exponering för UV eller kemiska faror. Produt kan skydda mot DNA-skador och mörkare hud orsakad av UV-exponering. Och, hudvisuell appea ...
  • Biotin

    Biotin

    Biotin kallas också D-Biotin, vitamin H, vitamin B7, det är vitt eller nästan vitt, kristallint pulver eller färglösa kristaller, mycket lättlösligt i vatten, alkohol, praktiskt taget olösligt i aceton och löser sig i utspädda lösningar av alkalihydroxider. Viktiga tekniska parametrar Utseende Vitt eller benvitt pulver Identifieringar (A, B, C) Uppfyller USP-analys 97,5% ~ 100,5% Föroreningar Individuell förorening: högst 1,0% Totala föroreningar: högst 2,0% Specifik rotation + 89 ° ~ + 93 ° Resi ...
  • Coenzyme Q10

    Koenzym Q10

    Koenzym Q10 är en del av mitokondrierna i energiproduktionen av celler. Det har också en antioxidant effekt, så ofta används inom fysiologi, apotek, kosmetika och hälsoskydd. Det är gult eller ljusgult kristallpulver, luktfritt, smaklöst, lättlösligt i kloroform, bensen och koltetraklorid; löslig i aceton, eter, petroleumheter; lätt löslig i etanol; olösligt i vatten eller metanol. Det kommer att brytas ned till röda ämnen i ljuset, stabilt ...
  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    Magnesium askorbylfosfat

    Magnesiumaskorbylfosfat är ett mycket stabilt vitamin C-derivat (L-askorbinsyra mono-dihydrogenfosfatmagnesiumsalt) som inte bryts ned i formler som innehåller vatten. I hudvårdsprodukter används magnesiumaskorbylfosfat för UV-skydd och reparation, kollagenproduktion, hudens ljusare och ljusare, och som ett antiinflammatoriskt.Det är också en potent antioxidant.Det anses vara ett utmärkt icke-irriterande sakinblekmedel som hämmar hudcellerna för att producera melanin och ljus ...
  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    Natriumaskorbylfosfat

    Natriumaskorbylfosfatderivat av C-vitamin, C-vitamin är baserat på modern vetenskap och teknik för bearbetning av råvaror tillverkade med hjälp av denna produkt, antingen oralt eller absorberas genom huden i kroppen, kan snabbt smälta av fosfatas för att frigöra vitamin C, vitamin C spelar unika fysiologiska och biokemiska funktioner. Natriumfosfat C-vitamin C-vitamin har båda effektiviteten. C-vitamin övervinner också känsligt för ljus, värme och metalljoner, lätt oxiderade sh ...
  • Kojic Acid

    Kojic Acid

    Kojinsyra är känd som 5-hydroxyl -2-hydroximetyl -1 och 4-piranon. Det är en svag sur organisk förening framställd genom fermentering av mikroorganismer. Fin tramperinsyra är en vit eller gulaktig nål som kristall; lättlöslig i vatten, alkohol och aceton, lätt löslig i eter, etylacetat, kloroform och pyridin, olöslig i bensen; dess molekylformel är C6H6O4, molekylvikt142,1, smältpunkt153 ~ 156 ℃. Viktiga tekniska parametrar Utseende Vit eller benvit kristall Som ...