D-пантенол

  • D-Panthenol

    D-пантенол

    D-пантенол-прозора рідина, розчинна у воді, метанолі та етанолі. Має характерний запах і злегка гіркий смак. D-пантенол є джерелом вітаміну В5 і використовується як харчова добавка та добавка.

    D-пантенол-активний інгредієнт складних косметичних засобів по догляду за шкірою та волоссям. Покращує зовнішній вигляд шкіри, волосся та нігтів. Він надає шкірі зволожуючу та протизапальну дію, покращує блиск, запобігає пошкодженню та зволожує волосся.

  • D-Panthenol 75%

    D-пантенол 75%

    D-пантенол-прозора рідина, розчинна у воді, метанолі та етанолі. Має характерний запах і злегка гіркий смак. D-пантенол є джерелом вітаміну В5 і використовується як харчова добавка та добавка.

    D-пантенол-активний інгредієнт складних косметичних засобів по догляду за шкірою та волоссям. Покращує зовнішній вигляд шкіри, волосся та нігтів. Він надає шкірі зволожуючу та протизапальну дію, покращує блиск, запобігає пошкодженню та зволожує волосся.